Visulahti

Uudistunut Visulahti on perhematkailijan huippukohde. Seikkailupuisto Dinosaurian toiminnot on suunniteltu aktivoimaan lapsia touhuamaan ja seikkailemaan yhdessä vanhempiensa kanssa. Varttuneemmille lapsille ja aikuisille Xon-puisto tarjoaa mm. benji-hyppyä, katapultti-lentoja, härkärodeota, mönkijä-crossia, kartingia ja paljon muuta. Kulttuurista ja autoilun historiasta kiinnostuneet voivat nauttia alueen tarjonnasta Vahakabinetissa ja automuseossa. Alueella on myös ala carte-ravintola Kulkuri ja terassiravintola Cantina Caktus sekä useita kioskeja ja kahviloita. Luonnonkauniiseen ympäristöön rakennettu leirintäalue tunnelmallisine lomakotitaloineen tarjoaa mahdollisuuden myös majoittumiseen touhukkaan päivän päätteeksi. Leirintäalueen oheispalvelut kuten minigolf, tennis, polkuveneet, frisbeegolf ja beach soccer sisältyvät kaikki leirintämaksuun.
Kesän 2010 uudistus on vaikuttava seikkailulinna, jonka eri osiot soveltuvat 3-12 vuotiaille. Linnassa on paljon erilaisia kiipeilymahdollisuuksia, liukumäkiä, pulmapelejä, kiikkuja yms.
Visulahdesta on tullut myös erittäin suosittu kohde yritysryhmien keskuudessa. Monipuoliset aktiviteetit, majoitusmahdollisuudet, rantasaunat, kokoustilat ja ravintolat luovat puitteet onnistuneille yrityspäiville. Parasta Visulahdessa onkin sen monipuolisuus ja kaikki palvelut samassa paketissa.

www.visulahti.fi